Splošni pogoji

S klikom na gumb "ODDAJ NAROČILO" bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili na telefonsko številko, ki ste jo navedli ob oddaji naročila. 

Cene in ostali pogoji (popusti, način dostave, stroški poštnine, ...) veljajo na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Naročeno blago z oznako "na zalogi" vam bomo poslali na dan naročila ali najkasneje naslednji delovni dan, oziroma vas bomo v nasprotnem primeru telefonsko ali po elektronski pošti obvestili o roku dobave.

Če vam prejeti izdelki ne ustrezajo in želite odstopiti od pogodbe, nam to v 8-ih dneh od prejema naročenega blaga sporočite na elektronski naslov info@elektroservis-povse.com oz. s priporočeno pošto na naslov Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o., Kersnikova cesta 2d, 3320 Velenje. Blago morate vrniti nepoškodovano s priporočeno pošiljko najkasneje v 8-ih dneh od nakupa. Izdelek morate vrniti v originalni embalaži, nerabljen, nepoškodovan in v enaki količini, kot ste ga prejeli. Kupnino vam bomo vrnili najkasneje v 15 dneh na vaš transakcijski račun.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

S potrdilom nakupa potrjujem, da sem seznanjen s prodajno-plačilnimi pogoji in, da sem bil nanje izrecno opozorjen, ter dovoljujem, da Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z mojimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje.

Podjetje Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/07). Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

S klikom na gumb "ODDAJ NAROČILO" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so navedeni na tej strani (naročilnici) in, da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

Sedež družbe: Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o., Kersnikova cesta 2d, 3320 Velenje. Davčna št.: 34629459, matična št.: 7061005000.

Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Celju pod številko Srg2016/17477, datum 28.4.2016. Družba je zavezana za plačilo DDV.

 

Dostava blaga

Blago se praviloma dostavlja v dopoldanskem času po urniku Pošte Slovenije. V kolikor vas kurir ne bo našel doma, vas bo kontaktiral na telefonsko številko, ki ste jo dali ob prijavi, da se boste lahko dogovorili o terminu predaje blaga.

 

Kakšen je strošek dostave

Pri vrednosti blaga do 499,99 € z DDV je strošek pošiljanja v Sloveniji 6,00 € z DDV. Pri vrednosti blaga nad 500 € z DDV stroške pošiljanja krijemo mi, razen če ni drugače dogovorjeno.

 

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju je storitev, ki jo opravlja Pošta Slovenije in je možno samo za pošiljke dostavljene na območje republike Slovenije. Odkupnina zajema vrednost blaga, stroške pošiljanja, pakiranja in manipulativni strošek nakazila na račun Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o.. Prejemnik pošiljke bo ob prevzemu pošiljke plačal znesek odkupnine, ki je naveden na računu. Znesek v nobenem primeru ne more biti višji od zneska navedenega na računu, ki ste ga po elektronski pošti prejeli na vaš e-mail naslov pri naročilu blaga.

 

Računi na davčno številko

V kolikor želite imeti izstavljen račun na davčno številko, morate v procesu nakupa vpisati naziv podjetja in davčno številko ter označiti, da želite račun na podjetje. Tudi v tem primeru je potrebno navesti vaše osebne podatke, zaradi odgovornosti za naročilo. Pri pravilno vpisanih podatkih boste ob dobavi blaga prejeli tudi račun z vašo davčno številko.

 

Vračilo blaga

Pomembnejši napotki za vračilo blaga:

  • Ko vračate artikle prodajalcu (Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o.), morate priložiti kopijo računa.
  • Artikle lahko vrnete osebno na naslov prodajalca Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o., Kersnikova cesta 2d, 3320 Velenje.
  • Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in, da artikle ustrezno pripravite za transport (uporabite ustrezno varno embalažo).
  • Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek.

Vračilo blaga za pravne osebe

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, morate na to takoj opozoriti dostavljavca paketa, da boste kasneje lahko vložili postopek odškodnine pri Pošti Slovenije.

 

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pišite nam
VROČE CENE !
DODATNI POPUST
POGLEJ PONUDBO !
VROČE CENE  !