Podaljšanje garancij

Proizvajalci električnega orodja vam omogočajo brezplačno podaljšanje garancije orodja na tri leta.

Stroje morate podaljšati v roku štirih tednov od dneva nakupa.

Najprej se morate na uradni strani registrirati. To storite s klikom na ikono.

Tukaj je primer registracije Makita orodja:

  • Registracija poteka tako, da greste na nova registracija. Tam kliknete fizična oseba ali gospodarska družba. Potem najprej napišite uporabniško ime in geslo (to si poljubno izmislite), nato vpišete vaše osnovne podatke, med katerimi morate navesti tudi vaš elektronski naslov, na katerega dobite potrditev registracije. Ko vsa polja izpolnite kliknete pošlji poizvedbo. S tem je registracija zaključena.
  • Ko kliknete na odgovor, ki ste ga dobili na mail, se vrnete na začetno spletno stran. Tam vpišete uporabniško ime in geslo, ki ste ga navedli ob registraciji. V naslednjem koraku greste na ikono registracija novega stroja ter izpolnite obrazec. Ko ste končali greste na zavihek ogled registriranih naprav, kjer si lahko garancijski certifikat natisnete.


Če ste kupili baterijsko orodje morate podaljšati še baterije. To storite tako, da greste na podaljšanje akumulatorja in vsakega posebej vpišete. Potem greste na ogled registriranega akumulatorja in si garancijski certifikat lahko natisnete. Baterije imajo garancijo dve leti.

Uporabniško ime in geslo si shranite, da boste lahko kasneje registrirali nov stroj ali pa natisnili garancijski certifikat!

 Podaljšajte garancijo Makita tukaj:

 

Podaljšajte garancijo Metabo tukaj:

 Registracija ostalih blagovnih znamk poteka podobno.

Pišite nam
VROČE CENE !
DODATNI POPUST
POGLEJ PONUDBO !
VROČE CENE  !