Izjava o varovanju zasebnosti

V podjetju Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o. spoštujemo in cenimo Vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

 

Upravljalec osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o., Kersnikova cesta 2d, 3320 Velenje (v nadaljevanju "upravljalec osebnih podatkov")

 

Podatki, ki jih zbiramo in nameni obdelave

Podatki o kupcih

Podatki: Vnosi v nakupovalno košarico, ime in priimek, naslov prebivališča, elektronski naslov, telefonska številka, naslov za dostavo izdelkov, kontaktni podatki za dostavo in telefonska številka, način prevzema in dostave izdelkov, način plačila.

Namen: Te podatke zbiramo, da lahko izpolnimo naše pogodbene obveznosti in uveljavljamo pravice iz pogodbenega razmerja.

Podatke, ki nam jih posredujete za namen dostave blaga, lahko posredujemo ponudnikom dostave blaga.

 

Podatki o vaši komunikaciji z upravljalcem osebnih podatkov

Podatki: Ime in priimek, telefonska številka, elektronski naslov, ura in datum komunikacije in vsebina elektronske komunikacije (npr. vsebina poslanih elektronskih sporočil).

Namen: Te podatke zbiramo, da vam lahko nudimo svetovanje in pomoč pri nakupu.

 

Podatki o naročnikih na e-obvestila in e-novice

Podatki: elektronski naslov, ime in priimek, podatki o aktivnosti znotraj sporočil.

Namen: Te podatke potrebujemo za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje in pošiljanje posamezniku prilagojenih vsebin in ponudb.

 

Pogodbeni obdelovalci

Vaše podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni poslovni partnerji (pogodbeni obdelovalci), ki podatke obdelujejo v našem imenu, v skladu z veljavno zakonodajo.

V tem okviru podatke delimo z:

  • ponudnikom poštnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev in logistično/dostavni službi za namen izvršitve vašega naročila,
  • izvajalcem plačil,
  • računovodskemu servisu,
  • administratorjem in skrbnikom spletne strani,
  • ponudnikom storitev računalništva v oblaku in ponudnikom pošiljanja elektronskih sporočil,
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon.

 

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim nepooblaščenim osebam, če za to nimamo vaše privolitve.

 

Hramba osebnih podatkov in obdobje obdelave

Vaše osebne podatke hranimo in obdelujemo dokler se ne izpolni namen obdelave.

Osebne podatke, ki jih pridobimo z vašim soglasjem, hranimo do preklica soglasja (npr. prijava na e-novice).

Če je rok hranjenja določen z zakonom (npr. računovodski ali davčni podatki), potem te podatke hranimo v skladu z njim.

Vaše podatke shranjujemo na strežnikih lociranih v Sloveniji.

 

Varnost vaših podatkov

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno - zaščitnih sistemov, s katerimi vaše osebne podatke ščitimo pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.

Vaši osebni podatki so zavarovani z uporabniškim imenom in geslom in tako dostopni le pooblaščenim osebam (zaposlenim in pogodbenim obdelovalcem).

 

Vaše pravice

Pravica, da od podjetja Elektroservis Povše, servis, trgovina, d.o.o. kadarkoli zahtevate:

Dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:

  • namen obdelave,
  • vrste osebnih podatkov, uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah,
  • predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja.

 

Popravek netočnih osebnih podatkov.

Izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz člena 17 Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličem to privolitev za obdelavo osebnih podatkov.

Izpis osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki s pravico, da te podatke posredujem drugemu upravljavcu, ne da bi me prvotni upravljavec pri tem oviral.

Prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja.

 

Pravica, da zoper upravljavca vložim pritožbo pri informacijskem pooblaščencu, če menim, da obdelava mojih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Postopek uveljavljanja pravic:

Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, v pisni obliki naslovim na upravljavca, in sicer na e-naslov info@elektroservis-povse.com.

Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije, v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije in razlage nam pišite na info@elektroservis-povse.com. Vsa vprašanja, ki se navezujejo na varovanje osebnosti, bodo napotena na pooblaščeno osebo za varovanje osebnih podatkov.

Pišite nam
VROČE CENE !
DODATNI POPUST
POGLEJ PONUDBO !
VROČE CENE  !